Прогноз магнітних бур на вересень 2024 року вказує на три ключові періоди, коли підвищена сонячна активність може вплинути на людей, чутливих до змін магнітного поля, і не тільки.

1-3 вересня.

Очікується слабка магнітна буря, яка розпочне місяць. Незважаючи на помірну дію, люди, чутливі до змін погоди, можуть відчувати легкий дискомфорт. Рекомендується уникати стресу, уникати перенапруги та проводити час на відкритому повітрі.

10 вересня.

Очікується магнітна буря середньої сили. Цей день може принести труднощі з концентрацією уваги, підвищену стомлюваність та головний біль, особливо у тих, хто схильний до мігрені. Пріоритет відпочинку та підтримка водного балансу може допомогти пом'якшити ці наслідки.

Магнітні бурі: скрін з відео

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

26 вересня.

Прогнозується найінтенсивніша магнітна буря місяця. Цей період може виявитися складним для людей, високочутливих до коливань магнітного поля, що може призвести до перепадів настрою, загострення хронічних захворювань та стрибків артеріального тиску.

Вкрай важливо дотримуватися рекомендацій лікарів, уникати сильних фізичних та емоційних навантажень та зосередитися на турботі про себе в цей час.

Читайте також:

Тотальні зміни у школах з 1 вересня: як тепер навчатимуться діти

Жорсткі відключення світла: українців приголомшили диким сценарієм

Тепер все платитимемо однаково: багатотарифні лічильники виявилися марними