Очікується, що майбутній опалювальний сезон 2024-2025 років стане одним із найскладніших для України з погляду енерго-, ресурсо- та теплопостачання, заявив Олексій Чернишев, голова правління НАК "Нафтогаз України", в інтерв'ю.

Хоча зима принесе значні труднощі, Чернишев запевнив, що Нафтогаз добре підготовлений, і українцям не варто турбуватися про дефіцит газу. Компанія наростила видобуток палива, гарантуючи, що Україна покладатиметься виключно на внутрішні постачання газу протягом сезону.

Чернишев також підтвердив, що тарифи на газ для споживачів залишаться незмінними, тобто рахунки за зиму будуть аналогічні до рахунків за попередній рік, за умови, що рівень споживання залишиться незмінним.

Нафтогаз: скрін з відео

Він додав, що «Нафтогаз» прагне служити національним інтересам, підтримуючи стабільні ціни в рамках чинного режиму державних зобов'язань та дотримуючись мораторію на підвищення цін.

Для клієнтів "Нафтогазу" тариф на газ встановлено на рівні 7,96 грн/куб. м. Однак, ціни в інших постачальників газу в Україні коливаються від 7,7 до 9,99 грн/куб. м.

Популярні новини зараз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Читайте також:

Цього ще не вистачало: мешканці багатоповерхівок платитимуть за комуналку за "завищеними" тарифами

Борги за комуналку: кому спишуть усі "хвости" і за яких умов

Борги з комуналки можна не платити, а списати: як це зробити і кому не відмовлять, відповідь юриста