З початком осені призовна кампанія в Україні продовжиться, з упором на пріоритет певних категорій чоловіків. Збройні сили України особливо потребують спеціалістів із бойовим досвідом.

Сюди входять ті, хто мав досвід роботи штурмовиками, артилеристами, інженерами та іншими військовими фахівцями, які брали участь у бойових діях.

Також військовим потрібні фахівці, які підтримують військові підрозділи, такі як водії, механіки, фахівці з інформаційних технологій та зв'язківці.

Чоловіки віком від 18 до 60 років: сюди входять ті, хто має чи ні військовий досвід, за умови, що вони вважаються придатними до служби за станом здоров'я.

ТЦК

Чоловіки віком від 25 до 60 років без військового досвіду: вони можуть бути призвані, якщо вони не мають медичних обмежень, що перешкоджають службі.

Популярні новини зараз

Як часто і навіщо перезавантажувати смартфон: ви здивуєтеся, як це корисно

Пообіцяли йому перемогу у війні: стало відомо, з ким міг радитися путін, нещодавно теж їздив до них

Лесю Нікітюк знайшли в кущах в рідному місті: "Гусінь мене не з'їсть"

Спекотна осінь залишить вас без урожаю: як організувати вологозарядний полив для городу

Показати ще

Чоловіки, зняті з військового обліку: якщо їх раніше зняли, але згодом військово-лікарська комісія визнала їх придатними чи частково придатними. Для більшості призовників максимальний вік мобілізації становить 60 років, проте для старших офіцерів цей вік збільшено до 65 років.

Читайте також:

Примусова "бусифікація" на вулиці: як суд покарав ТЦК

"Резерв+" перетворять на ТЦК у вашому смартфоні: мобілізація на "два кліки"

Суд поставив ТЦК на місце: штрафувати просто так не будуть