З початком осені українці все ще насолоджуються приємним теплом, але літні дні добігають кінця. Синоптик Наталія Діденко поділилася, що перше «бабине літо» розпочалося 28 серпня і все ще благословляє Україну теплими сонячними днями. Незважаючи на офіційний початок осені, погода залишається літньою, денна температура сягає +33 градусів.

Однак є ознаки наближення осені, оскільки ранку та вечора стають прохолоднішими. За словами Діденка, цей теплий і сухий період триватиме до 11 вересня, що дасть трохи більше часу, щоб насолодитися сонцем і завершити літні заходи, що залишилися. Після цього періоду очікується невелике похолодання та зміна погодних умов.

Осінь в Україні: скрін з відео

Синоптики також прогнозують, що початок осені буде переважно сухим, без істотних опадів у більшості регіонів. Дощі та грози можливі лише у південних частинах України та Дніпропетровської області.

Діденко радить українцям максимально використати останні теплі дні, щоб підготуватися до холодного сезону. Це ідеальний час, щоб закінчити справи на відкритому повітрі, насолодитися красою природи та запастися вітамінами перед настанням осені та зими.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Посилення мобілізації з вересня: кого покличуть насамперед

Як збирати і зберігати цибулю, щоб вона не втратила поживні речовини: пролежить всю зиму і буде соковитим

У бік Землі мчить величезний астероїд: "Шириною не менше 220 метрів"