Актриса та співачка Оля Цибульська нещодавно прокоментувала спірне повернення Олега Винника на українську музичну сцену.

Винник, який виїхав з України до Німеччини на початку повномасштабної війни та зберігав мовчання під час свого перебування за кордоном, нещодавно оголосив про намір повернутися до українського шоу-бізнесу.

В інтерв'ю програмі «ЖВЛ представляє» Цибульська порівняла поведінку Винника з поведінкою невірного партнера. Вона описала його як поведінку чоловіка, який зраджує, кидає партнерку заради іншої, а потім намагається повернутися, усвідомивши свою помилку.

«Це, знаєте, як чоловіки деякі є в житті. Він тебе обманув, обдурив, покинув, десь швендяв з якоюсь, притулявся, говорив їй, як любить, як без неї не може, а потім через два роки приплив і каже: "Я без тебе не можу», - сказала Цибульська.

Олег Винник

Хоча вона натякнула, що не хотіла б бачити Винника знову в українському шоу-бізнесі, вона визнала, що остаточне рішення залишається за громадськістю. Вона закликала людей добре подумати, перш ніж приймати такого артиста назад до своїх лав.

Популярні новини зараз

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Показати ще

«Я б такого мужика на поріг не пустила, а дівчата нехай вирішують. Мені здається, вже час набратися здорового глузду та зрозуміти, що артист з України та український артист – це два різних артисти», — продовжила вона.

Читайте також:

58-річна Сальма Хайєк у бікіні вразила соковитими формами: апетитні "дині" викликають ступор

"Я вже на коні": Винник раптово увірвався на екрани – Суханов приголомшив українців несподіваним гостем

Оля Полякова "розмазала" дівчину з України за кордоном: "Коза українська"