Мало хто розуміє переваги включення режиму польоту на своїх телефонах. При активації режиму польоту всі бездротові з'єднання, включаючи мобільний зв'язок, GPS, Bluetooth та Wi-Fi, вимикаються.

Ця функція спочатку була розроблена для використання в літаках, щоб запобігти перешкодам бортовим системам. Однак вона має практичне застосування за межами авіаперельотів.

Переваги режиму польоту:

Увімкнення режиму польоту значно знижує витрати заряду батареї за рахунок відключення мережевих функцій. Це особливо корисно, коли вам потрібно продовжити термін служби акумулятора телефону і у вас немає доступу до зарядного пристрою.

Якщо телефон не може з'єднатися з мережею, увімкнення та вимкнення режиму польоту часто може відновити з'єднання без перезапуску пристрою.

Смартфон. Фото: скріншот Youtube-відео

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Якщо всі бездротові сигнали вимкнені, телефон заряджається швидше. Це особливо зручно, коли ви поспішайте і вам потрібно якнайшвидше підготувати свій пристрій до використання.

Режим польоту також може захистити вас від факторів, що відволікають під час важливих зустрічей або, коли ви просто хочете відпочити від постійних повідомлень і відволікаючих факторів.

Підсумовуючи, можна сказати, що режим польоту пропонує кілька практичних переваг, які можуть підвищити продуктивність вашого телефону та продовжити термін служби акумулятора, навіть коли ви не летите.

Читайте також:

Чому швидко розряджається смартфон і як це виправити: "літатиме" як новенький

"Резерв+" перетворять на ТЦК у вашому смартфоні: мобілізація на "два кліки"

Прискоріть роботу свого смартфона: 7 секретів "прокачування" гаджета