Деякі овочі не слід зберігати разом через те, як вони впливають на свіжість і термін придатності один одного.
Цибуля і картопля: зберігати їх разом не можна. Цибуля може призвести до того, що картопля швидше проросте і зіпсується. Картоплі також потрібне темне, прохолодне місце.
Морква: не слід зберігати поруч із цибулею або картоплею, оскільки з часом вони можуть стати твердими і втратити смак.
Помідори: виділяють етилен - газ, що прискорює процес дозрівання інших овочів.
Тримайте їх подалі від огірків, броколі та зелені, щоб запобігти передчасному псуванню.
Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Огірки: чутливі до холоду і можуть швидко зіпсуватися, якщо їх помістити поруч із фруктами, що виділяють етилен, такими як помідори або авокадо.
Яблука і груші: виділяють велику кількість етилену, що може негативно вплинути на свіжість овочів, які зберігаються поруч.
Так, знаючи про це, ви можете продовжити термін придатності та зберегти якість своєї продукції.
Читайте также:
Бесплатные продукты для украинцев: как получить
Лучше делать запасы, пока не поздно: основные продукты сильно растут в цене этой осенью
Как избавиться от лишнего веса и целлюлита без тренировок: просто внесите этот продукт в рацион