Військовий експерт Роман Світан попередив про можливий новий великомасштабний напад Росії на Україну, який очікується близько 25 вересня. Про це повідомляє "ТСН", посилаючись на "24tv".

Світан пояснив, що російським військовим зазвичай потрібно близько 10 днів, щоб підготуватися до таких атак, і оскільки з моменту їхнього попереднього настання минуло достатньо часу, вони тепер готові до нового удару.

«На підготовку їм потрібно 10 днів, а часу від попередньої атаки минуло вже багато. Технічно росіяни готові», – заявив він.

Експерт припустив, що цей напад може збігтися з візитом президента Володимира Зеленського до США, де він має взяти участь у Генеральній Асамблеї ООН.

Росія раніше робила значні атаки у ключові моменти, коли політичне керівництво України було залучено до міжнародних справ, використовуючи такі можливості для генерації негативних новин чи порушення інформаційних потоків.

Ракетний удар, фото: youtube.com

Популярні новини зараз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Щоб протистояти цим загрозам, українська розвідка та спецпідрозділи, включаючи ГУР та СБУ, активно атакують російські аеродроми, особливо ті, де розміщуються стратегічні бомбардувальники.

Мета полягає в тому, щоб пошкодити не лише літаки, а й зірвати підготовку ракет і знищити ключову інфраструктуру, включаючи ракетні та паливні склади, що підтримують дальні атаки Росії.

«Метою можуть бути спеціальна інженерна служба, яка готує російські ракети для виконання бойових завдань, а також склади ракет і палива», - пояснює Світан.

Читайте також:

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Без світла на мороз: якими будуть відключення взимку – озвучені сценарії

Відключення не лише світла, а й газу взимку: українців "паралізували" диким сценарієм