З серпня 2024 року українські війська перебувають на території Росії в Курській області. Наразі стало з'являтися багато тривожної інформації про тиск росіян на тому напрямі.

У своєму вечірньому зверненні від 12 жовтня Володимир Зеленський наголосив на цій поросі і розповів, що там зараз відбувається.

Розбомблена колона Росії в Курській області, кадр з відео

За словами Зеленського, він провів зустріч із Головнокомандувачем Збройних Сил України Сирським, який доповів про ситуацію на всіх напрямках фронту та про перебіг "Курської операції". Президент відзначив успіхи на Покровському напрямі та наголосив на складній ситуації в Донецькій та Запорізькій областях.

"Загалом Донеччина та Запорізький напрямок – це дуже складні умови, жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить" , – наголосив Зеленський.

Глава держави також розповів про нові домовленості щодо постачання та виробництва зброї, досягнутих під час її закордонних візитів. Зокрема, він згадав про створення спільних українсько-французьких виробництв в Україні та данську модель залучення інвестицій у виробництво зброї.

Популярні новини зараз

Які дерева в жодному разі не можна садити біля будинку та городу: знищать дачу та землю

Нашестя мурах: як швидко позбутися комах на ділянці і що робити, якщо вони організували мурашник

Рік складний, але для ніжних почуттів знайдеться місце: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2025

5 знаків Зодіаку отримають шанс на покращення фінансового стану: кому листопад принесе гроші

Показати ще

Читайте також:

Другий Саміт світу не гарантує: українцям розповіли про участь Росії та кінець війни.

Світ в Україні на умовах Росії: у США попередили, що це означатиме.