Неодноразово експерти заявляли про те, що найімовірніший результат війни в Україні - стіл переговорів.

Звичайно, Україна зараз відмовляється від цього, адже росія хоче просунути припинення війни в своїх умовах, які не влаштують жодного громадянина нашої країни. Росія ж, у свою чергу, поки не хоче погоджуватися на умови України теж, тому сенсу в переговорах немає.

Переговори з Росією, фото: youtube.com

У свою чергу, Володимир Зеленський за представлення "Плану перемоги" для українців розповідав, що там є секретні пункти, які змусять путі на все-таки сісти за стіл переговорів.

Нині й у Кремлі порушили тему спілкування з Україною. Про це ТАРС заявив путінський прес-секретар Дмитро Пєсков. Він прокоментував слова федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца про готовність до діалогу із російським диктатором Володимиром Путіним.

Пєсков зазначив, що лідер Росії нібито відкритий до діалогу з врегулювання в Україні. За його словами, країна-агресор росія нібито не відмовлялася від діалогу.

Популярні новини зараз

Мокрий сніг, сльота та морози: що готує погода у листопаді та про що попереджають синоптики

Дивовижний факт: що буде, якщо їсти квашену капусту щодня

Врожай доведеться продавати, так його буде багато: чим підгодувати полуницю перед зимівлею

Як швидко розморозити м'ясо без мікрохвильової печі

Показати ще

При цьому він заявив, що Путін "був і залишається відкритим для комунікації та для розмови" . Серед іншого Пєсков видав, що ключовою умовою під час врегулювання війни Росія вважає "забезпечення своєї безпеки".

"Путін неодноразово говорив і підтверджував, що він був і залишається відкритим для комунікації, для розмови" , – заявив він.

Володимир Путін, фото: youtube.com

Крім того, Пєсков наголосив, що переговори щодо закінчення війни не будуть простими, додавши, що будь-яка війна закінчується миром.

"Зрозуміло, що він (діалог) ніколи не буде простим. Але так чи інакше будь-яка війна закінчується за столом переговорів, вона закінчується миром. Нам головне вирішити наші інтереси безпеки. Власне те, що пропонувалося зробити до СВО, і те, що було відкинуто" , – додав путінський прес-секретар.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, фото: youtube.com

Читайте також:

Росію можна зупинити: міністр розповів про варіант, який точно покаже червоне світло путіну.

"Божевільні в Кремлі втратять..." : Володимир Зеленський представив план перемоги, воюємо з 3 країнами.

Другий Саміт світу не гарантує: українцям розповіли про участь Росії та кінець війни.