Буквально 24 жовтня відбулося засідання БРІКС, де Володимир Путін зробив багато гучних та частково смішних заяв на рахунок "СВО".

Наприклад, він розповів, що ЗСУ втратили майже десятки тисяч солдатів у Курській операції, а також запевнив, що на тому напрямку вже відбулося оточення для українських сил.

Володимир Путін, фото: youtube.com

25 жовтня ці слова спростував головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський, назвавши цю інформацію відвертою дезінформацією.

За словами Сирського, українські війська продовжують успішно проводити активні бойові дії на Курському напрямку, де вже третій місяць поспіль ефективно знищують бойовий потенціал супротивника.

Головнокомандувач ЗСУ оприлюднив детальну статистику втрат російських загарбників за період із 8 серпня. За даними, ворог втратив 17819 військовослужбовців, з яких 6662 – безповоротні втрати, 10446 – санітарні, а 711 опинилися в полоні.

Популярні новини зараз

Друг Лесі Нікітюк вперше висловився про її стосунки з військовим: "Вона от як квітка, яка..."

Чим ближче до зими, тим вище ціни: наскільки вже здорожчали соняшникова олія, хліб та сало

Володимир Дантес став батьком, Даша Кацуріна показала, як це: "Ми все робимо разом"

Погода взимку вразить українців: до чого готуватись

Показати ще

Сирський. Фото: YouTube

Щодо військової техніки, за цей період російська армія втратила 45 танків, 256 бойових броньованих машин, 565 одиниць автомобільної техніки, 99 артилерійських систем та 5 реактивних систем залпового вогню.

Сирський подякував українським воїнам за стійкість, витримку та справжню мужність, яку вони демонструють ворогові на всіх ділянках фронту.

Читайте також:

Володимир Зеленський розповів, коли солдати КНДР прийдуть в Україну: "Відповідь у вигляді незаплющених очей".

Завершення активної фази Володимир Зеленський розповів, що точно допоможе Україні у війні.